svalner-bild-4
svalner-bild2
Svalner_Catering
Svalner_Catering2

Menyförslag

Förrätt

- Cognacspetsad havskräftsoppa, parmesanchips 85:-
- Ankleverterrin, rödlöksmarmelad, rostade hasselnötter & fikon 95:-
- Sparris, rökt lax & gräslökssmörsås 85:-
- Toast Skagen, löjrom, rödlök 95:-
- Vitlöksgrillade pilgrimsmusslor med tryffel & parmesanrisotto 95:-
- Sparrissoppa med lax & kräfttartar samt citronkrutonger 85:-
- Italiensk Antipasti tallrik 85:-

Varmrätt

- Smörstekt torskrygg, citronmorötter, babyspenat, gräslöksduchesse & havskräftsås 235:-
- Pocherad laxfylld bergtunga, räkor, dill, sockerärtor & chablissås 215:-
- Variation på ungtupp, nypotatis & vårlöksgratäng, sparris, rödvinssmörsås 215:-
- Lime & basilikabakad kalvrygg, hasselbackspotatis, svampragu & grönpepparsky 235:-
- Honungsglacerat ankbröst, kantarell & baconrösti, portvinssky 225:-
- Gin & rosmarinmarinerad hjortytterfilé med rostad potatis, palsternacka & morot, Karl-Johansås 235:-
- Peppargrillad oxfilé, tryffelsmaksatt bearnaisesås, bakad tomat, klyftpotatis 245:-

Dessert

- Creme bruleé, rårörda skogsbär 75:-
- Mörk chokladmousse, apelsin, pistagenötter 75:-
- Vahlrona chokladsoufflé, bär, vaniljglass 85:-
- Vitchokladpannacotta, rabarber, jordgubbar, mynta 75:-
- Ananascarpaccio, mynta, råsocker, lime & hallonsorbet 80:-
- Frozen cheesecake med kiwisås 75:-

Husmanskost

- Fläskpannkaka toppad med bacon & persilja 125:-
- Knaperstekt fläsk med löksås & persiljekokt potatis 125:-
- Rimmad oxbringa med potatis & pepparrotspuré samt persiljecrème 125:-
- Skånsk skomakarelåda (fläskfilé, bacon, lök, potatispuré) 125:-
- Ärtsoppa med fläsklägg & senap, Pannkakor vispgrädde & drottningsylt 105:-
- Pannbiff med potatispuré & löksky 125:-

Nattamat

- Janssons frestelse, knäckebröd, ost 85:-
- Tunnbrödsrulle Västerbottensost, Källarrökt skinka, dijoncreme, sallad, rödlök, gurka 45:-
- Pytt i Panna, ägg. rödbetor 85:-
- Grillad chorizo, baguette, dijonsenap, rostad lök 40:-
- Kokt wienerkorv, bröd, senap, ketchup 20:-

 

Dessa priser gäller enbart catering & minst 30 pers. Ingen personal ingår.

 

Annat till festen

Behöver ni personal? Kock/kockar ingår i kuvertpriset. Serveringspersonal debiteras per timme.
Ni är inte bundna till vår servispersonal, men det rekommenderas. För mer exakta uppgifter kring personalkostnader diskuteras efter upplägg. Uppskattningsvis behövs ca en servispersonal på 20 gäster.

För mer information eller frågor?

Kontakta: Marcus Svalner 0707-560277

Offertförslag 

 Företag Privat

Specifikation:




Ärendet gäller:

Kontaktuppgifter:





Självklart går det även bra att ringa oss på telefonnummer: 0707 - 560 277