Välkommen till
Svalner Mat & Event

Er tillställning börjar här!

Catering i Skåne

Vi erbjuder catering till privatpersoner och företag i hela Skåne.

Bröllop & Fest i Skåne

Njut av er lyckligaste dag! Vi skapar drömmenyn till er bröllopsfest.

Food Truck

Vi erbjuder den absolut hetaste mat & kampanjtrenden till företag & privatpersoner

Helhetslösningar kring event och tillställningar

Svalner Mat & Event erbjuder privatpersoner och företag helhetslösningar för event och tillställningar i Skåne. Det kan vara allt från enkla snittar för en After Work, till stora bröllop i Skåne på fler hundra personer. Eller varför inte ta del av vår fantastiska Food Truck i Malmö? Streetfood av högsta kvalité på Svalners vis. Vi erbjuder catering för alla olika tillfällen, kontakta oss för menyförslag.

Vårt fokus ligger i matlagningen och vi engagerar oss alltid helhjärtat för att tillfredsställa våra uppdragsgivares önskemål.

Catering i skåne

Vi erbjuder catering till privatpersoner och företag i hela Skåne, allt från kalla & varma bufféer till exklusiva gourmetmiddagar.
Ni bestämmer själva om ni är 10 eller 1000 personer!

Bröllop & Fest i Skåne

Njut av er lyckligaste dag! Vi skapar drömmenyn till er bröllopsfest. Berätta för oss hur ni vill ha det så arrangerar vi en väl sammansatt mat- och vinmeny och en vacker dukning, allt utifrån era önskemål.

Vi erbjuder en helhetslösning för din bröllopscatering i Skåne. Vi förstår att det kan bli mycket att hålla i huvudet under större bjudningar, därför ser vi till att vägleda er igenom hela processen, från beställning till genomförande.