Menyförslag

Dessa priser gäller enbart catering & minst 30 pers. Ingen personal ingår.

Förrätt

– Cognacspetsad havskräftsoppa, parmesanchips 100:-
– Ankleverterrin, rödlöksmarmelad, rostade hasselnötter & fikon 110:-
– Sparris, rökt lax & gräslökssmörsås 100:-
– Toast Skagen, löjrom, rödlök 110:-
– Vitlöksgrillade pilgrimsmusslor med tryffel & parmesanrisotto 110:-
– Sparrissoppa med lax & kräfttartar samt citronkrutonger 100:-
– Italiensk Antipasti tallrik 100:-

Varmrätt

– Smörstekt torskrygg, citronmorötter, babyspenat, gräslöksduchesse & havskräftsås 270:-
– Pocherad laxfylld bergtunga, räkor, dill, sockerärtor & chablissås 245:-
– Variation på ungtupp, nypotatis & vårlöksgratäng, sparris, rödvinssmörsås 245:-
– Lime & basilikabakad kalvrygg, hasselbackspotatis, svampragu & grönpepparsky 270:-
– Honungsglacerat ankbröst, kantarell & baconrösti, portvinssky 255:-
– Gin & rosmarinmarinerad hjortytterfilé med rostad potatis, palsternacka & morot, Karl-Johansås 270:-
– Peppargrillad oxfilé, tryffelsmaksatt bearnaisesås, bakad tomat, klyftpotatis 275:-

Dessert

– Creme bruleé, rårörda skogsbär 95:-
– Mörk chokladmousse, apelsin, pistagenötter 85:-
– Vahlrona chokladsoufflé, bär, vaniljglass 95:-
– Vitchokladpannacotta, rabarber, jordgubbar, mynta 85:-
– Ananascarpaccio, mynta, råsocker, lime & hallonsorbet 100:-
– Frozen cheesecake med kiwisås 85:-

Husmanskost

– Fläskpannkaka toppad med bacon & persilja 135:-
– Knaperstekt fläsk med löksås & persiljekokt potatis 145:-
– Rimmad oxbringa med potatis & pepparrotspuré samt persiljecrème 145:-
– Skånsk skomakarelåda (fläskfilé, bacon, lök, potatispuré) 155:-
– Ärtsoppa med fläsklägg & senap, Pannkakor vispgrädde & drottningsylt 135:-
– Pannbiff med potatispuré & löksky 135:-

Nattamat

– Janssons frestelse, knäckebröd, ost 100:-
– Tunnbrödsrulle Västerbottensost, Källarrökt skinka, dijoncreme, sallad, rödlök, gurka 55:-
– Pytt i Panna, ägg. rödbetor 100:-
– Grillad chorizo, baguette, dijonsenap, rostad lök 50:-
– Kokt wienerkorv, bröd, senap, ketchup 25:-

Dessa priser gäller enbart catering & minst 30 pers. Ingen personal ingår.

Annat till festen

Behöver ni personal? Kock/kockar ingår i kuvertpriset. Serveringspersonal debiteras per timme.
Ni är inte bundna till vår servispersonal, men det rekommenderas. För mer exakta uppgifter kring personalkostnader diskuteras efter upplägg. Uppskattningsvis behövs ca en servispersonal på 20 gäster.