Menyförslag
Dessa priser gäller enbart catering & minst 30 pers. Ingen personal ingår.
Förrätt
– Cognacspetsad havskräftsoppa, parmesanchips 85:-
– Ankleverterrin, rödlöksmarmelad, rostade hasselnötter & fikon 95:-
– Sparris, rökt lax & gräslökssmörsås 85:-
– Toast Skagen, löjrom, rödlök 95:-
– Vitlöksgrillade pilgrimsmusslor med tryffel & parmesanrisotto 95:-
– Sparrissoppa med lax & kräfttartar samt citronkrutonger 85:-
– Italiensk Antipasti tallrik 85:-
Varmrätt
– Smörstekt torskrygg, citronmorötter, babyspenat, gräslöksduchesse & havskräftsås 235:-
– Pocherad laxfylld bergtunga, räkor, dill, sockerärtor & chablissås 215:-
– Variation på ungtupp, nypotatis & vårlöksgratäng, sparris, rödvinssmörsås 215:-
– Lime & basilikabakad kalvrygg, hasselbackspotatis, svampragu & grönpepparsky 235:-
– Honungsglacerat ankbröst, kantarell & baconrösti, portvinssky 225:-
– Gin & rosmarinmarinerad hjortytterfilé med rostad potatis, palsternacka & morot, Karl-Johansås 235:-
– Peppargrillad oxfilé, tryffelsmaksatt bearnaisesås, bakad tomat, klyftpotatis 245:-
Dessert
– Creme bruleé, rårörda skogsbär 75:-
– Mörk chokladmousse, apelsin, pistagenötter 75:-
– Vahlrona chokladsoufflé, bär, vaniljglass 85:-
– Vitchokladpannacotta, rabarber, jordgubbar, mynta 75:-
– Ananascarpaccio, mynta, råsocker, lime & hallonsorbet 80:-
– Frozen cheesecake med kiwisås 75:-
Husmanskost
– Fläskpannkaka toppad med bacon & persilja 125:-
– Knaperstekt fläsk med löksås & persiljekokt potatis 125:-
– Rimmad oxbringa med potatis & pepparrotspuré samt persiljecrème 125:-
– Skånsk skomakarelåda (fläskfilé, bacon, lök, potatispuré) 125:-
– Ärtsoppa med fläsklägg & senap, Pannkakor vispgrädde & drottningsylt 105:-
– Pannbiff med potatispuré & löksky 125:-
Nattamat
– Janssons frestelse, knäckebröd, ost 85:-
– Tunnbrödsrulle Västerbottensost, Källarrökt skinka, dijoncreme, sallad, rödlök, gurka 45:-
– Pytt i Panna, ägg. rödbetor 85:-
– Grillad chorizo, baguette, dijonsenap, rostad lök 40:-
– Kokt wienerkorv, bröd, senap, ketchup 20:-