Catering bufféförslag

Catering bufféförslag

Njut av en av våra säsongsbaserade buffeér eller varför inte testa vår italienska buffé.
Catering Bufféförslag i Skåne

3x Lyxiga tilltugg

– Laxtartar, krasse, bärkapris
– Rökt ankbröst, rödlöksmarmelad, ärtskott
– Parmaskinka, sparris, parmesan

110:- alt 40:- st

Vår & Sommarbuffé

– Varmrökt fjordlax med sparris & örtcrème
– Serranoskinka med melon
– Citron & basilikabakad majskyckling
– Potatis & vårlöksgratäng
– Sallad på nypotatis, rödlök, sockerärtor, dijonvinegrette
– Oliv, paprika & rosmarinbröd
– Vitchoklad mousse med rabarber & myntakompott

225:- med dessert, 205:- utan dessert

Vår & Sommarbuffé Lyx

– Kallrökt laxroulad fylld med Skagenröra toppad med löjrom & krasse
– Citron & örtbakad kalvrygg, sparris, melon, rädisa
– Rabarberglacerad rökt ankbröst med tomat & mozzarellasallad
– Nyotatissallad, vårlök, Västerbottensost
– Majskyckling citronrostad buntmorot, babyspenat
– Tallegio, Fikonmarmelad
– Stenugnsbakat bröd & smör
– Vitchoklad pannacotta, rabarber, jordgubbar

315:- med dessert, 285:- utan dessert

Höst & Vinterbuffé

– Citron & peppargravad fjordlax, senapscréme
– Rosmarinrökt fläskfilé
– Ört & vitlöksbakad majskyckling
– Potatis & purjolöksgratäng
– Honungsrostade rotfrukter, babyspenat
– Oliv & paprikabröd
– Mörk chokladmousse med rårörda skogsbär

225:- med dessert, 205:- utan dessert

Höst & Vinterbuffé Lyx

– Kallrökt laxroulad fylld med Skagenröra toppad med löjrom & krasse
– Gin & rosmarinbakad hjortytterfilé, lingonchutney
– Rökt ankbröst, potatis & rotsaksgratäng
– Kantarell & Västerbottensostpaj
– Majskyckling, citronrostad buntmorot, babyspenat
– Tallegio, Fikonmarmelad
– Stenugnsbakat surdegsbröd & smör
– Nylagad hasselnötsglass, kanderade pecannötter

315:- med dessert, 285:- utan dessert

Italiensk Buffé

– Vitlöksgrillade scampi, marinerad morot, sparris & purjolök
– Pestobakad majskycklingfilé
– Pastasallad, kronärtskocka, soltorkad tomat, oliv & paprika
– Parmaskinka med melonklyftor
– Tomat & mozzarellasallad, rödlök, basilika, rostade pinjenötter
– Vitlökscrème
– Vitello Tonnato(kalvrygg, tonfisk, kapris)
– Oliv & paprikabröd
– Mörk Chokladmousse smaksatt med apelsin och rostad mandel

270:- med dessert, 235:- utan dessert

Skaldjursbuffé

-Havskräftsoppa
-½ nykokt hummer
-CitronAioli
-Räkor
-Krabbklor
-Skagenröra, dill & rödlök
-Dill- & västbottenpaj
-Stenugnsbakat bröd & smör
-Crème Caramel med hallon

Alla priser är inklusive moms om inget annat anges.

495:- med dessert, 465:- utan dessert

Asiatisk buffé

Vitlökshalstrad tonfisk med avokado-wasabicremé
samt syrad rödlök

Biffsallad på ryggbiff med nudlar, röd chili, böngroddar, sockerärtor, morötter & vårlök
serveras med lime-teriyaki, koriander & cashewnötter

Hoisinglacerad majskyckling med sesamrostade rotfrukter & babyspenat

Kimchi & Pak choisallad med
rostade
solroskärnor

Mörk chokladmousse smaksatt med svarta sesamfrö & chili serveras med hallonsås

295:- per pers.

Vegetarisk buffé

- Melonsallad med fetaost, myntaAsiatisk gurksallad med citrus, ingefära, koriander & sesamfrö
- Små bönbiffar med syrad rödlök & lime-teriyaki
- Paj med sparris, vårlök & Västerbottensost
- Halv avokado fylld med citronrostade gulbetor & babyspenat samt Gunnarshögs rapsolja

Dessert:
Mörk chokladmousse med citrussallad samt
rostade pistagenötter

295:- med dessert, 245:- utan dessert

Studentbuffé

– Kallrökt laxroulad fylld med Skagenröra toppad med löjrom & krasse

Örtbakad kalvrostbiff med sparris, melon & rädissallad

Rabarberglacerad rökt fläskfilé med tomat, rödlök & mozzarellasallad

– Nypotatissallad, vårlök, Västerbottensost

– Majskyckling, citronrostad buntmorot & babyspenat

– Tallegio, Fikonmarmelad & krasse

– Stenugnsbakat bröd & smör

Dessert:

Vit chokladmousse med rabarber, mynta & jordgubbar

325:- med dessert 285:- utan dessert (per person)

Skicka offertförfrågan

Behöver ni personal? Kock/kockar ingår i kuvertpriset. Serveringspersonal debiteras per timme.
Ni är inte bundna till vår servispersonal, men det rekommenderas. För mer exakta uppgifter kring personalkostnader diskuteras efter upplägg. Uppskattningsvis behövs ca en servispersonal på 20 gäster.